نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

سردار اشتری: اتفاقات اخیر جنگ ترکیبی بود| دشمن دنبال اختلاف قومی و مذهبی است

  • کد خبر: ۱۳۴۶۹۱
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴
  • ۱
سردار اشتری: اتفاقات اخیر جنگ ترکیبی بود| دشمن دنبال اختلاف قومی و مذهبی است
 فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه اتفاقات اخیر جنگ ترکیبی بود، گفت: دشمن با تمام توان وارد شده و هر چه داشت به میدان آورد برای اینکه ما یک ایران قوی و مستقل نداشته باشیم، ولی شکست خورد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین اشتری در اجلاسیه ۱۲۱ شهید عرصه نظم و امنیت فرماندهی انتظامی استان قم که در باغ موزه دفاع مقدس و در راستای کنگره ملی شهدای قم برگزار شد با اشاره به اینکه در دفاع مقدس رزمندگان و مردم قم در لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) نقش مهمی را ایفا کردند، اظهار داشت: این لشکر در اکثر عملیات‌ها خط‌شکن و سرنوشت‌ساز بود و شهدای زیادی را تقدیم کرد.

وی افزود: امروز کسانی که برای امنیت و آرامش مردم در حال خدمت هستند به فرموده مقام معظم رهبری مجاهد فی سبیل الله هستند، همکاران من در انتظامی کشور در مرزها، شهرها، روستا‌ها و جاده‌ها برای امنیت کشور در حال خدمت هستند و بیش از ۱۳ هزار شهید تقدیم کرده‌اند که از این تعداد حدود ۸ هزار شهید در دفاع مقدس و بیش از ۵ هزار شهید در عرصه نظم و امنیت بوده است.

سردار اشتری ادامه داد: خانواده شهدای فراجا افتخارشان این است که فرزندانشان هم در دفاع مقدس و هم بعد از آن در مقابله با اشرار و ضدانقلاب و قاچاقچیان ایستاده و جانفشانی کرده‌اند.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه ما باید همیشه خود را مدیون شهدا بدانیم، اضافه کرد: امروز اگر مدافعان حرم و امنیت نبودند مواردی مانند حادثه شیراز بسیار اتفاق می‌افتاد، این‌ها قصد داشتند جا‌های دیگری هم امنیت را بر هم بزنند.

وی سپس با اشاره به اهمیت بزرگداشت یاد شهیدان بیان کرد: امروز کسانی که فرهنگ شهادت را ترویج می‌کنند به نوعی با آسیب‌های اجتماعی و با دشمن مقابله می‌کنند و اقتدار کشور را ارتقاء می‌بخشند و به این ترتیب شهدا بعد از شهادتشان هم به ما کمک می‌کنند.

سردار اشتری افزود: در حوادث اخیر تعدادی از بهترین فرزندان کشور به شهادت رسیدند، پیام آن‌ها این است که ما از مسیر مستقیمی که فرمانده معظم کل قوا ترسیم کرده اند فاصله نگیریم، زیرا عزت و اقتدار ما در این مسیر است، امروز گرامی داشت شهدا برای این است که بدانیم هدف و پیام آن‌ها عزت جمهوری اسلامی،  استقرار نظم و امنیت، حفظ شعائر و پاسداری از ارزش‌ها و آرامش مردم بود.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه اتفاقات اخیر جنگ ترکیبی بود، خاطرنشان کرد: دشمن با تمام توان وارد شده و هر چه داشت به میدان آورد برای اینکه ما یک ایران قوی و مستقل نداشته باشیم، ولی شکست خورد، هرکس در مقابل مردم ایران و خون شهدا بایستد، شکست می‌خورد.

سردار اشتری تصریح کرد: امروز بین همه اقوام و مذاهب کشور حول محور ایران اسلامی و رهبری اتحاد وجود دارد، دشمن به دنبال اختلاف قومی و مذهبی است، ولی شکست می‌خورد، ما یک مسیر طولانی را پشت سر گذاشته ایم، مشکلاتی هم داریم، اما حتماً به قله خواهیم رسید و آینده‌ای روشن در پیش داریم، پیروزی نهایی نزدیک است، ما به وعده نصرت الهی ایمان داریم و عنایت الهی شامل حال مردم ما خواهد شد.

در این مراسم تعدادی از فرماندهان مرز‌های زمینی و دریایی در دشت آزادگان، خراسان جنوبی و دریابانی میناب در ارتباط مستقیم با اجلاسیه ضمن تشریح آخرین اقدامات و برنامه‌های مرزبانان انتظامی، نسبت به تامین امنیت پایدار منطقه و دفاع در برابر هر گونه تهدید احتمالی در بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ کیلومتر از مرز‌های کشور تاکید کردند.

حضور پیکر مطهر یکی از شهدای گمنام به همراه خانواده برخی از شهدای اخیر کشور و رونمایی از آخرین تولیدات فرهنگی و رسانه‌ای پیرامون شهدای انتظامی قم و تجلیل از خانواده معظم شهدا با اهدای چفیه و انگشتر متبرک مقام معظم رهبری از بخش‌های دیگر این اجلاسیه بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۳
0
0
مرگ ابدی بر سعودی اینتر نشنال تروریست خبری فتنه گر ......
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->